Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Claudia Döffinger & UMO Helsinki Jazz Orchestra

torstai 9/02/2023 @19:00

25€ – 33€

UMO Helsinki Jazz Orchestra kutsuu vieraakseen saksalaisen nuoremman polven jazzpianistin, säveltäjän, sovittajan ja yhtyeenjohtajan Claudia Döffingerin. Döffingerillä on big band -jazziin tuore ote: hän sekoittelee kokeellisia ja kekseliäitä soundeja ja yhdistelee niitä indieen, funkiin ja jopa progeen – ja tekee tämän kaiken hauskasti ja keveästi.

Döffinger (s. 1989) voitti vuonna 2021 UMOn ja Suomen Big Band -yhdistyksen järjestämän Helsinki International Big Band Composing Contestin sävellyksellään Nachtwache. G Livelabin konsertissa kuullaan voittajateoksen lisäksi täysin uutta, tätä konserttivierailua varten UMOlle sävellettyä materiaalia sekä muutamia Döffingerin aiemmin levyttämiä sävellyksiä, naisen itsensä  johtamana.

Döffinger on viime vuosina saanut useita kansainvälisiä sävellyspalkintoja, julkaissut kriitikoiden ylistämän albumin Monochrome ja esiintynyt useiden johtavien eurooppalaisten big bandien kanssa vierailevana kapellimestarina ja/tai säveltäjänä. Hän on kiertänyt aktiivisesti myös omien yhtyeidensä Fourscapen ja ELiNORin kanssa. Döffinger haluaa liikuttaa ihmisiä musiikillaan joko tunnetasolla tai fyysisesti.

Details

Date:
torstai 9/02/2023
Time:
19:00
Cost:
25€ – 33€
Website:
https://umohelsinki.fi/fi/konsertti/claudia-doffinger-ger-umo-helsinki-2/

Venue

G Livelab
Yrjönkatu 3
Helsinki, 00120 Suomi
+ Google Map

Organizer

UMO Helsinki Jazz Orchestra
View Organizer Website