Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

DIG. 2022: Nico­le Glo­ver

06/10/2022 @19:00 - 20:20

18€ - 28€

Nicole Glover on saksofonisti, bändinjohtaja, säveltäjä ja kouluttaja, joka työskentelee tällä hetkellä New Yorkissa. Varttuessaan Oregonissa hän tutustui musiikkiin isänsä levykokoelman kautta, ja hän opiskeli ohjelmissa, jotka on omistettu jazzmusiikin, kiertuetoiminnan ja esiintymisen oppimiseen, kuten palkittu American Music Program ja Next Generation Jazz Orchestra.

Hän muutti itärannikolle osallistuakseen William Patersonin yliopistoon, jossa hän opiskeli Mulgrew Millerin, Harold Mabernin ja Rich Perryn johdolla ja asettui vakituiseen asuinpaikkaan NYC:ssä vuonna 2015.

Glover vakiinnutti pian paikkansa haluttuna saksofonistina ja hän esiintyi kaikkialla Pohjois- ja Etelä-Amerikassa, Euroopassa, Afrikassa ja Lähi-idässä sekä työskenteli arvostettujen taiteilijoiden kanssa, kuten Christian McBride, Al Foster, Victor Lewis, George Cables, Dee Dee Bridgewater, Billy Hart, Esperanza Spalding, Renee Rosnes, Kenny Washington, Reggie Workman, Gene Perla, George Colligan, Ben Wolfe, Ulysses Owens, Mike Clark, Jeff ”Tain” Watts, Joe Farnsworth, Allison Miller, Joel Ross, Geoffrey Keezer, David Weiss, Luis Perdomo, Aaron Diehl, Jason Brown, Rodney Green ja Bill Goodwin. Lisäksi hän liittyi Latin Grammy -palkitun artistin Buikan kanssa hänen vuoden 2019 maailmankiertueelleen, ja hänet kutsuttiin Blue Note -superryhmälle ARTEMIS vuodesta 2020 alkaen.

Nicole on myös kokenut kouluttaja ja hän opettaa tällä hetkellä The New School for Jazz and Contemporary Musicissa ja on osallistunut Jazz at Lincoln Centerin ”Jazz For Young People” -koulutusohjelmaan.

Esiintyjät

  • Nicole Glover, saksofoni
  • Juho Valjakka, piano
  • Kaisa Mäensivu, basso
  • Joe Peri, rummut

Tiedot

Päivämäärä:
06/10/2022
Aika:
19:00 - 20:20
Hinta:
18€ - 28€
Kotisivu:
https://www.uniarts.fi/tapahtumat/dig-2022-nicole-glover/

Tapahtumapaikka

Musiikkitalo
Mannerheimintie 13 A
Helsinki, 00100 Suomi
+ Google Map