Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

Oulunkylän yhteiskoulu & UMO Helsinki Jazz Orchestra: Musatehdas – ”Circle of 365”

keskiviikko 26/01/2022 @18:00 - 19:00

Ilmainen

Herkkää tunnelmointia ja rytmin iloa! Oulunkylän yhteiskoulun musiikkiluokan ja UMO Helsinki Jazz Orchestran Musatehdas-projekti huipentuu näyttävään päätöskonserttiin, jossa oppilaat esiintyvät yhdessä UMOn kanssa! Oppilaat ovat antaneet konsertille nimen ”Circle of 365”, joka kuvastaa heidän itse tekemiensä kappaleiden vuodenajoista kumpuavia teemoja.

Projektin alkuvaiheessa oppilaat ovat syventyneet rytmin saloihin perkussionisti Sami Kontolan työpajoissa ja etsineet sisäistä biisintekijäänsä laulaja-lauluntekijä Aija Puurtisen johdolla. Oppilaiden omat kappaleet on sovitettu värikkäiksi big band -versioiksi kapellimestari Ville Vannemaan ja muiden huippuammattilaisten johdolla, ja konsertissa ne tulkitaan UMOn 16-henkisen kokoonpanon ja oppilaiden yhteisvoimin.

Musatehtaan tavoitteena on laajentaa peruskoulujen musiikinopetuksen tarjontaa ja toimintamuotoja, tutustuttaa koululaiset big band -orkesterin maailmaan, innostaa koululaisia musiikin pariin sekä tarjota uudenlainen yhdessä tekemisen kokemus niin koulun sisällä kuin ammattimuusikoiden ja nuorten välillä.

Tiedot

Päivämäärä:
keskiviikko 26/01/2022
Aika:
18:00 - 19:00
Hinta:
Ilmainen
Tapahtumaluokat:
,
https://umohelsinki.fi/fi/konsertti/yleisotyo-oulunkylan-yhteiskoulu-umo-helsinki-musatehdas/

Tapahtumapaikka

Malmitalo
Ala-Malmin tori 1
Helsinki, 00700 Suomi
+ Google Map

Järjestäjä

UMO Helsinki Jazz Orchestra
Näytä Järjestäjä WWW-sivusto