Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

UMO Helsinki Jazz Orchestra: Jazztasting

04/05/2022 @13:00 - 14:00

7€

UMO Helsinki Jazz Orchestran Jazztastingissä makustellaan sinisiä säveliä, ällömakeaa groovea ja karvaita klassikoita! Jazzpoliisiin et näissä pippaloissa törmää, joten kaikki voivat maistella jatsia omalla tavalla, enemmän tai vähemmän asiantuntevasti.

100-prosenttisesti musiikillinen tasting aloitetaan kevyistä sävyistä siirtyen tahdikkaasti kohti voimakkaampia makuja. Höristä korvia näytteiden välissä aistien neutralisoimiseksi ja nauti jatsia vain kohtuudella.

Orkesteria tastingissä luotsaa kapellimestari Ville Vannemaa ja juontajana toimii Emma Salokoski, joka luonnollisesti tulee säväyttämään myös laululahjallaan! Tasting-menun kantavana teemana on big band -musiikin sovitukselliset keinot, jota lähestytään mm. Duke Ellingtonin, Count Basien ja Thad Jonesin biisien kautta. Tastingissä tulevat tutuiksi musiikin moninaiset termit ja käsitteet kuten improvisointi, teemat ja dynamiikka.

Konserttiin voi orientoitua lukemalla UMO Helsingin sarjakuvan sähköisen version. Sarjakuva johdattaa hauskalla tavalla UMO Helsinki Jazz Orchestran, jazzin ja big band -musiikin maailmaan ja sen avulla voi syventää konserttikokemustaan. Konsertti juonnetaan ruotsiksi ja suomeksi.

Kieli: suomi ja ruotsi

Tiedot

Päivämäärä:
04/05/2022
Aika:
13:00 - 14:00
Hinta:
7€
Tapahtumaluokat:
, ,
Kotisivu:
https://www.espoo.fi/fi/tapahtumat/espooevents:af6wcvwqda

Tapahtumapaikka

Sellosali
Soittoniekanaukio 1 A
Espoo, 02600 Suomi
+ Google Map
Näytä Tapahtumapaikka WWW-sivusto

Järjestäjä

Sellosali
Näytä Järjestäjä WWW-sivusto