Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

UMO Helsinki Jazz Orchestra & Pink Twins feat. Kadi Vija play Twin Peaks

25/11/2022 @19:00 - 20:00

15€ - 30€

Pink Twins -taiteilijakaksikko eli Jusu ja Vesa Vehviläinen yhdistävät teoksissaan elektronista musiikkia, visuaalista kuva- ja videotaidetta ja digitekniikkaa. Suuret, psykedeeliset videoinstallaatiot ja näyttävät live-esiintymiset ovat valloittaneet sekä taidegalleriat että musiikkifestivaalit ympäri maailman. Kaksikon luoma elektroninen musiikki yhdistyy noiseen, dubiin ja psykedeliaan – ja nyt myös jazziin, kun duo saa rinnalleen 18-henkisen UMO Helsinki Jazz Orchestran muhkeat soundit.

Angelo Badalamentin ja David Lynchin legendaariset Twin Peaks -tunnarit, kuten Laura Palmer’s Theme ja Falling, heräävät eloon upouusissa sovituksissa big bandille ja elektroniikalle. Kontrastit kohtaavat ja elementit törmäävät, kun elektroninen duo laajenee akustisella big bandillä – tai päinvastoin! Sovitukset sorvaa Mikko Hassinen ja orkesteria johtava Ed Partyka. Laulusolistina vierailee Kadi Vija.

Tätä konserttia varten luodut, Twin Peaksin teemoista inspiroituneet videoanimaatiot ovat tietysti Pink Twinsin käsialaa.

Tiedot

Päivämäärä:
25/11/2022
Aika:
19:00 - 20:00
Hinta:
15€ - 30€
Kotisivu:
https://umohelsinki.fi/fi/konsertti/twin-peaks-2022-2/

Tapahtumapaikka

Kulttuuritalo Martinu
Martinlaaksontie 36
Vantaa, 01620 Suomi
+ Google Map

Järjestäjä

UMO Helsinki Jazz Orchestra
Näytä Järjestäjä WWW-sivusto