Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

UMO Helsinki Jazz Orchestra & Pink Twins feat. Kadi Vija play Twin Peaks

24/11/2022 @19:00 - 20:00

15€ – 30€

Pink Twins -taiteilijakaksikko eli Jusu ja Vesa Vehviläinen yhdistävät teoksissaan elektronista musiikkia, visuaalista kuva- ja videotaidetta ja digitekniikkaa. Suuret, psykedeeliset videoinstallaatiot ja näyttävät live-esiintymiset ovat valloittaneet sekä taidegalleriat että musiikkifestivaalit ympäri maailman. Kaksikon luoma elektroninen musiikki yhdistyy noiseen, dubiin ja psykedeliaan – ja nyt myös jazziin, kun duo saa rinnalleen 18-henkisen UMO Helsinki Jazz Orchestran muhkeat soundit.

Angelo Badalamentin ja David Lynchin legendaariset Twin Peaks -tunnarit, kuten Laura Palmer’s Theme ja Falling, heräävät eloon upouusissa sovituksissa big bandille ja elektroniikalle. Kontrastit kohtaavat ja elementit törmäävät, kun elektroninen duo laajenee akustisella big bandillä – tai päinvastoin! Sovitukset sorvaa Mikko Hassinen ja orkesteria johtava Ed Partyka. Laulusolistina vierailee Kadi Vija.

Tätä konserttia varten luodut, Twin Peaksin teemoista inspiroituneet videoanimaatiot ovat tietysti Pink Twinsin käsialaa.

Details

Date:
24/11/2022
Time:
19:00 - 20:00
Cost:
15€ – 30€
Website:
https://umohelsinki.fi/fi/konsertti/twin-peaks-2022-2/

Venue

Sellosali
Soittoniekanaukio 1 A
Espoo, 02600 Suomi
+ Google Map
View Venue Website

Organizer

UMO Helsinki Jazz Orchestra
View Organizer Website