Puhallinorkesterileiri

Huom! Ilmoittautuneille on lähetetty leirikirje. Olethan yhteydessä mikäli et ole saanut viestiä.

Blow!-puhallinorkesterileiri tulee taas!

Helsingin puhallinmusiikkiyhdistys järjestää 8.-10.4.2022 puhallinorkesterileirin pääkaupunkiseudun puhallin- ja lyömäsoittajille. Leirille voivat ilmoittautua eritasoiset ja -ikäiset soittajat ja heidät jaetaan osaamistasonsa mukaan kolmeen eri orkesteriin.

Kouluttajina ja kapellimestareina leirillä toimivat Okko Kivikataja (Helsingin konservatorio), Helena Sinisalo (Itä-Helsingin musiikkiopisto) ja Tero Lindberg (jazz-trumpetisti). Orkesterisoiton lisäksi viikonlopun aikana harjoitellaan sektioissa.

Aikataulu:
perjantai klo 16-20
lauantai klo 10-17
sunnuntai klo 10-14, päätöskonsertti klo 15

Leirin osallistumismaksu on 50€, yhdistyksen jäsenille ja Helsingin konservatorion opiskelijoille 40€. Kurssimaksu sisältää opetuksen lisäksi lounaan lauantaina ja sunnuntaina.

Ilmoittautumisaikaa on jatkettu sunnuntaihin 20.3.2022 saakka. Orkestereihin mahtuu vielä kaikkien puhaltimien soittajia – erityisesti käyrätorvisteille ja lyömäsoittajille on vielä paikkoja vapaana.

Ilmoittautumisen jälkeen leiriläiset jaetaan orkestereihin ja jokaiselle ilmoittautuneelle lähetetään nuotit ennakkoon tutustumista varten. 

Ilmoittaudu mukaan täältä!