Konserttikavalkadi

NUORISO-ORKESTERIEN JA BIG BANDIEN KAVALKADI

Nuoriso-orkesterien ja big bandien konserttikavalkadi toteutetaan Musiikkitalon konserttisalissa puhallinpäivien yhteydessä sunnuntaina 18.3.2018. Valtakunnallisten puhallinpäivien yhteydessä järjestettävässä konserttikavalkadissa esiintyvät nuoriso-orkesterit eri puolilta Suomea.

Huomaathan, että tämä konsertti on ilmainen kaikille alle 12 vuotiaille!

Konserttikavalkadin aikataulu

10.00 Tervetuloa! Konsertin avaussanat
10.05 Kotkan Haminan Nuoriso-orkesteri
10.20 Pirkanmaan musiikkiopiston ja Turun konservatorion Trumpettiorkesteri
10.35 Rantasalmen A-puhallinorkesteri
10.50 Rauman poikasoittokunta
11.05 roudaustauko
11.20 EMO/ABBBA/JUVENALIA BAND
11.35 Vantaan musiikkiopiston A-puhallinorkesteri VAMOS
11.50 Bofori
12.05 Pirkanmaan Puhaltajat
12.20 juonto-/roudaustauko
12.30 Krunikka Star Big Band
12.45 Ebeli Big Band

Aplodien aikana on mahdollista poistua ja tulla sisään konserttisaliin.

Kavalkadissa esiintyville yhtyeille

Emme pysty ikävä kyllä järjestämään saliin varsinaista harjoitusaikaa. Yhtyeille on varattu takahuone/salitila, jossa voi lämmitellä ja virittäytyä esitykseen.

Aamulla on marssivilla orkestereilla mahdollisuus testata lava ja katsoa soittajien paikat seuraavasti:
Klo 9.05 Kotka-Hamina
Klo 9.15 PMO ja Turku Trumpettiorkesteri
klo 9.25 Rantasalmi
klo 9.35 Rauma
klo 9.45 lava tyhjänä, yleisö sisään

Kokoonpanot soittavat seisten eli tuoleja ei ole (poikkeuksena tuubat). Orkesterilaiset roudaavat omat soittimensa ja nuottitelineensä.

Sibelius-Akatemia tarjoaa peruskattauksen lyömäsoittimia, jotka sijoitetaan ennalta ilmoitettuun pysyvään järjestykseen (stage map) takaosan korokkeelle. Flyygeliä ja pianoa ei ole käytettävissä.
Big bandeille varataan kosketinsoitin sekä basso- ja kitaravahvistimet.
Jokainen orkesteri hoitaa omat majoitus-, matka- ja ruokailukustannuksensa.
Osallistumismaksu sisältää orkesterien kaikille jäsenille oman passin, jolla pääsee esittelykonserttien lisäksi ilmaiseksi Kaartin ja Academy Windsin konserttiin lauantaina sekä Puhallinpäivien päätöskonserttiin sunnuntaina.

Konserttisalin lavan mitat: